Det var et fantastisk syn å se alle de flotte ekvipasjene som møtte opp for å kjøre årets første Cruising. Snertne Corvetter........barske muskelbiler i flere varianter...........ærbødige klassikere ........SUVer........Vans med mer!
Her var det litt for enhver smak! Fantastisk!!!
Og værgudene velsignet oss med skyfri himmel og sol!!

Før kortesjen la ut på sin "vandring" i distriktet for å vise seg frem til allmuen plukket undertegnede ut representanter fra hver representerte klubb,- ga dem hver sitt ark med kriteriene som skal være oppfylte (en eller flere av punktene) for å bli kåret til "Cruiser of the Month". For når vi var ferdig med Cruisingen for kvelden så skulle en vinner kåres av undertegnede og kveldens jury.

Vi kjørte inn mot Stavanger sentrum,- men dessverre så mistet vi noen på veien fordi det ble en større åpning i kortesjen bak i rekken. Dette var synd og vil bli tatt opp med arbeidsgruppen på førstkommende møte slik at vi kan unngå slikt i fremtiden.
For å samle kortesjen ble det gjort en kort stopp på Mariero. Kortesjen fortsatte deretter innover til Stavanger sentrum der vi tok noen runder for å være sikker på at allmuen hadde sendt våre ekvipasjer beundrende blikk.
Så var det tid for å strekke på beina og vi stoppet derfor på parkeringsplassen ved ColorLine.

Her kunne man ta en "drøs" med gamle eller nye kjente eller beundre hverandres ekvipasjer.
Atter en gang noterte undertegnede seg bakom øret at noe må gjøres med å holde bilene samlet .

Vår ferd fortsatte mot Randaberg der vi tok en snarvisitt innom torget i sentrum før vi vendte frontlyktene i retning Sola Sentrum der vi skulle stoppe på torget.

Nå begynte "godværståka" å sive innover land og det var ikke lenger så trivelig å stå ute. Så stoppen på Sola ble ikke så langvarig.

Nå hadde undertegnede benyttet anledningen til å snakke med deltakerne og bedt de om å sende e-post der de gir uttrykk for sine meninger og forslag vedr. Cruisingen som undertegnede vil legge frem for arbeidsgruppen.

Siste stopp var Sandnes. Vi parkerte på "ruten" midt i sentrum .

Her samlet undertegnede juryen for å stemme frem en verdig vinner for kvelden.
Her er forslagene som kom inn : Gaute sin Hot Rod , Inger sin Chevelle , en gul Thunderbird og Chevy Nova . Etter en samråd i juryen ble vi enige om Inger Bø sin gule Chevelle.
Da Inger mottok sitt innrammede bevis på at hun er Cruiser of the Month var det ikke fritt for at smilet hennes nesten gikk bokstavelig talt fra øre til øre. Og vi i juryen ønsker atter en gang å gratulere henne!!

Til alle de som var med på årets første Night Cruising ønsker vi å takke for at de kom. Og at vi håper at de kommer onsdag 4 juni og kjører Night Cruising sammen med oss.

Nina.C.Salte
(Cruiseleder)Her kommer noen bilder fra kveldens cruising.

Beklager den litt dårlige bildekvaliteten på første bilde (Hvis noen har et bedre, tar jeg gjerne imot på e-post).

Webmaster.