Varmestuens Venner.

På onsdag 24. august var Stig, Isabella, Arnt og Arild hos Varmestuens Venner og overlevert en sjekk på kr. 15.000,- etter Vårmøstringa 1. mai. Her ble vi møtt av Tone og Geir Høyland med frue.

Varmestuen Venner holder til i Paradissvingen 1. Vi fikk en omvisning i huset og fikk også høre litt om hvordan de driver og hva dette betyr for brukere av huset. Det kan være alt fra 1 opp mot 30 stykker innom hver dag, for å få seg frokost, lunsj eller middag. Det er ca 50 stykker som benytter seg av tilbudet de har. De driver det uten støtt fra kommune eller stat, så alle bidrag mottas med stor takk. Det er beundringsverdig hva de gjør for sine medmennesker.

Varmestuen ble startet i 1973 da Evald Høyland la flaska på hylla etter mange år som alkoholiker. Tone var 13 år, og siden den gang har Varmestuen vært en stor del av livet hennes.

- Dørene er alltid åpne hos oss. Her får rusmisbrukere mat, de kan dusje og få snakke, sier Tone, som innrømmer at hun ikke blir rik av å drive Varmestuens venner.
- Man blir rik av å gi av seg selv. Det måles ikke i penger, men varmer i hjertet, sier Tone.

VARMESTUENS VENNER
La oss leve for hverandre

Hvis det er noen som har lyst til og stikke innom og se og høre hva de driver med så er alle velkomne.

Takk til Isabell som ble med på overleveringen av gaven.

Webmaster